SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF !
Bedankt!
Je ontvangt weldra een bevestigingsmail.
Oeps! Er ging iets mis. Controleer of je een geldig e-mailadres hebt ingevoerd en probeer het opnieuw.

"Emotional pain cannot kill you, but running from it can. Allow. Embrace.
Let yourself feel. Let yourself heal"

There are 2 great days in a person's life -
The day we are born and the day we discover why

"Be Strong enough to Stand Alone
Smart enough to Know when You Need Help
and Brave enough to Ask for it"

Praktijk voor BewustZijn coaching & Healings

ALS BEWUSTZIJNSCOACH HELP IK MENSEN LEVEN VANUIT HUN AUTHENTIEKE KRACHT

 

Hoe verloopt een coaching & healing sessie?

Door mijn eigen ervaringen en gaven, doorzie ik snel patronen en oorzaken van angsten waar we dan mee aan de slag gaan. Soms is bewust worden van deze zaken al voldoende om alles in een positieve stroom te laten evolueren. Onderschat je zelfhelend vermogen niet! Want uiteindelijk doe je al het werk zelf.

Ik coach je graag zowel privé als professioneel zodat je je ‘authentieke ik’ leert kennen en je weer in je kracht kan staan. Een sessie bestaat uit een coaching gesprek en kan gecombineerd worden met een Meervoudige Merkaba healing. Je zal merken dat je na een tijdje het leven anders gaat ervaren, bewuster, intenser. Je leert begrijpen hoe het nu allemaal in elkaar zit. Je omgeving zal jouw transformatie (al dan niet bewust) ervaren en hierop automatisch afstemmen. Je bent immers aan het werken aan ‘bewuster mens’ worden met impact.

Tijdens de healing is lichte aanraking is mogelijk maar niet noodzakelijk. Je geeft me aan wat je prettig vindt en wat niet. Kleding blijft aan. Je hoeft zelf niets te doen behalve je hart te openen en  te ontvangen.

 
Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een massage en geniet!
 
Contact
Bekijk de website van het ontmoetingscentrum
 
Ontmoetingscentrum

Testimonials

Annick

Ik ben niet voor niets bij Ann terechtgekomen. Toeval bestaat niet! Ann is een warme, lieve en spontane dame die mij al goed gecoacht heeft om mezelf beter te doen voelen in mijn omgeving. Zeker de moeite om bij haar langs te gaan.

Erik

Zopas een rug & nekmassage van Ann gekregen. Inderdaad intuïtief zoals aangegeven... wat het bijzonder maakt. Een aangename en heilzame ervaring !

Ingrid

Ann is een lieve en zeer bekwame vrouw. Ze doorziet snel een situatie, heeft veel inzicht en heeft de juiste woorden. Een gesprek met haar is een plezier, een verademing... Het is zoals thuiskomen. Haar raad is goud waard. Ann, je bent een topper! Bedankt voor alles!

Wim

Een gewone maar zeker een échte ‘vrouw’, die het leven leeft met haar voeten op de grond. Tegelijk juist heel bijzonder in het gedreven blijven kiezen voor haar eigen pad dat nu professioneel leidt naar mensen op verschillende manieren in contact brengen met het ‘bewust’ –‘zijn’ van zichzelf in het groter geheel. Ze doet dit vanuit een eigen innerlijk weten en leerprocessen maar met doorleefde kennis, kracht, hoger vertrouwen en een warm hart.

Ilka

Gisteren een massage gehad en ik moet zeggen was een zeer aangename ervaring !! Voor herhaling vatbaar!! Dank je wel, Ann😘

Katrien

Na een warme verwelkoming besprak ik met Ann wat mij juist tot bij haar bracht. Ik voelde me direkt op mijn gemak bij haar. Ze straalde zoveel rust uit. Haar healing bracht mij innerlijke rust en hielp me om daarna terug in de juiste flow te komen. Het gaf me een duwtje in de rug om bepaalde zaken anders aan te pakken. Net wat ik nodig had. Ik denk dat ik Ann in de toekomst zeker nog terugzie

Lesley

Ann, bedankt voor de verrassende en rake impact. Je ontvankelijke 'zijn' en geruststellende stem maakten ruimte om me open te stellen voor wat komen zou. En het kwam.... Vreemd en raak. Ik wens mezelf, jou en je volgende bezoekers evenveel succes. Tot ziens zou 'k zeggen.

Saskia

Ann nam rustig de tijd om me uitleg te geven over hoe onze sessie zou verlopen. Zo'n healing lost na 1 keer natuurlijk niet al je problemen in 1, 2, 3 op, maar het zet wel wat in gang, waardoor ik beter in staat ben om ermee om te gaan en zelfs aan te pakken. Ik kwam helemaal tot rust, wat in mijn dagdagelijkse stresserende leven welkom was.