Wat is Merkaba?

Merkaba technieken zijn zo oud als de mensheid. Ze werden onderwezen in de oude mysteriescholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van van o.a. Egypte, Midden- en Zuid Amerika en Tibet.

MERKABA VERKLAARD

Mensen hebben een fysiek lichaam en een bewustzijn waarin alle levenservaring wordt opgeslagen. Het is met speciale oefeningen mogelijk om het menselijk bewustzijn te verruimen tot de maximaal bereikbare grootte. Dit verruimde bewustzijnsveld wordt een merkaba genoemd. Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron, het woord ‘ka’ staat voor je eigen totale geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam.

MEERVOUDIGE MERKABA TECHNIEKEN

Ons individuele bewustzijn blijkt heel uitgebreid te zijn. We hebben niet alleen bewustzijn in de ons bekende derde dimensie waar we leven maar ook in hogere dimensies. Dit totale individuele bewustzijn noemen we de persoonlijke ziel. Het blijkt mogelijk te zijn met de meervoudige merkaba technieken om ons eigen bewustzijn in meerdere dimensies tegelijk te verruimen tot de maximale grootte. Hierdoor zijn we in staat om als mens met een groter bewustzijnspotentieel te werken waardoor we superkrachtige helingen kunnen geven.

De Meervoudige Merkaba  Helingstechnieken maken gebruik van krachtige energieën uit de niveaus van creatie. Deze Goddelijke Bronenergieën zijn in staat om iedere ziekte of onbalans te genezen mits dit in overeenstemming is met de zielsopdracht voor dit leven van de betreffende persoon en of deze eraan toe is om volledig geheeld te worden. Dit type heling blijkt krachtiger te werken dan de tot nu toe gebruikte helingsvormen. De belangrijkste reden hiervoor is dat de heler door het gebruik van de Meervoudige merkba technieken met een verruimd bewustzijn van zichzelf kan werken, waardoor er grote hoeveelheden hogere genezende energieën via de heler door kunnen stromen naar de cliënt.De Meervoudige Merkaba  Helers gebruiken dagelijks hun geleerde spirituele technieken om zichzelf te helen van eventuele onbalans en ziekte. Zij kennen het belang van eigen balans en gezondheid voordat ze een ander kunnen helen. Zij beseffen dat ze zuivere kanalen zijn voor hogere energieën en werken los van egobelangen.


Energetische of holistische therapeuten/coaches
 werken vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen dat we de mens zien als een geheel van mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Alles is met elkaar verbonden. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie verstoord is en de behandeling is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen. Als je langdurig uit balans bent op het mentale vlak (zoals angsten, piekeren of stress) kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele instabiliteit (zoals somber voelen, snel huilen of gauw boos worden). Verder kan dit leiden tot lichamelijke instabiliteit in de vorm van allerlei (pijn)klachten en ziektes.

De healing kan aanvullend dus naast klassieke en andere alternatieve therapieën worden toegepast. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze. Het vervangt echter niet een medische behandeling. Deze mag niet zomaar stopgezet worden.

Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een massage en geniet!
 
Contact