Ervaringen

KLANTEN DIE HUN ERVARING GRAAG DELEN

Erik

Zopas een rug & nekmassage van Ann gekregen. Inderdaad intuïtief zoals aangegeven... wat het bijzonder maakt. Een aangename en heilzame ervaring !

Ilka

Gisteren een massage gehad en ik moet zeggen was een zeer aangename ervaring !! Voor herhaling vatbaar!! Dank je wel, Ann😘

Ingrid

Ann is een lieve en zeer bekwame vrouw. Ze doorziet snel een situatie, heeft veel inzicht en heeft de juiste woorden. Een gesprek met haar is een plezier, een verademing... Het is zoals thuiskomen. Haar raad is goud waard. Ann, je bent een topper! Bedankt voor alles!

Katrien

Na een warme verwelkoming besprak ik met Ann wat mij juist tot bij haar bracht. Ik voelde me direkt op mijn gemak bij haar. Ze straalde zoveel rust uit. Haar healing bracht mij innerlijke rust en hielp me om daarna terug in de juiste flow te komen. Het gaf me een duwtje in de rug om bepaalde zaken anders aan te pakken. Net wat ik nodig had. Ik denk dat ik Ann in de toekomst zeker nog terugzie

Lieve

Magische handen gecombineerd met een charmante persoonlijkheid!! I enjoy every massage again and again!

Luc

Sinds vele jaren heb ik ervaring met massage. Ann wil ik aanbevelen want bij haar kom je helemaal tot ontspanning en worden fysieke ongemakken weggewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Natacha

knappe dame met "golden hands" 😘🍀

Nico

Een tijdje geleden een magische tantra massage mogen ervaren door Ann gegeven! Ik heb reeds veel massages mogen ontvangen maar Ann haar handen doen mij terug keren in mezelf! Absoluut grote dank Ann om dit te mogen ervaren bij jou!

Nico

Ann, Het was een heerlijke ervaring gisteren met jou! De tintelingen heb ik nog een tijdje kunnen vasthouden . Het was wel soms moeilijk om bij mezelf te blijven ! Jij hebt super handen! Dank je voor de ervaring!

Sigrid

Voor de eerste keer een 4 handenmassage van Ann en Kris ondergaan. Wat een fijne ervaring! Ik voelde me nadien heerlijk ontspannen en dit gevoel werkte de dag nadien nog verder door. Deze massage werkt krachtiger dan een gewone massage. Je voelt je volledig gedragen en veilig als in een cocon. De 2 masseurs waren vrijwel altijd op elkaar afgestemd. Het voelde als één geheel. Er werden verschillende soorten massagetechnieken gecombineerd. Zalig.

Stephane

Een super dame met gouden handen

Wim

Een gewone maar zeker een échte ‘vrouw’, die het leven leeft met haar voeten op de grond. Tegelijk juist heel bijzonder in het gedreven blijven kiezen voor haar eigen pad dat nu professioneel leidt naar mensen op verschillende manieren in contact brengen met het ‘bewust’ –‘zijn’ van zichzelf in het groter geheel. Ze doet dit vanuit een eigen innerlijk weten en leerprocessen maar met doorleefde kennis, kracht, hoger vertrouwen en een warm hart.