Ervaringen

KLANTEN DIE HUN ERVARING GRAAG DELEN

Nico

Ann, Het was een heerlijke ervaring gisteren met jou! De tintelingen heb ik nog een tijdje kunnen vasthouden. Het was wel soms moeilijk om bij mezelf te blijven! Jij hebt super handen! Dank je voor de ervaring!

Willy

De liefdevolle aanraking tijdens de massage doet me enorm goed. Ik kan genieten en tot mezelf komen.

Sylvie

Gisteren kreeg ik een energetische massage van Ann. Ze spreekt als het ware met je lichaam en voelt intuïtief aan wat waar nodig is. Zo lijken haar handen een melodie te spelen op je lichaam. Er werden verschillende massagetechnieken gecombineerd, zoals pulsing, met de voorarmen en zachte aanrakingen. Deze combinatie zorgt voor een dynamische massage. Het pulsen (zachtjes heen en weer wiegen) zorgt ervoor dat je nog makkelijker uit je hoofd gaat en spanningen makkelijker kan loslaten. Als je meerdere keren gaat, is het makkelijker om in overgave te gaan. Ann leert je om te ontvangen en daarmee bedoel ik niet alleen de massage ontvangen maar ook om het leven en al haar blessings te ontvangen.

Nigel

Een tijdje geleden een magische tantra massage mogen ervaren door Ann gegeven! Ik heb reeds veel massages mogen ontvangen maar Ann haar handen doen mij terug keren in mezelf! Absoluut grote dank Ann om dit te mogen ervaren bij jou!

Nelson

"De zeer fijne afstemming van deze 4 handen lieten me in totale overgave en maakte van deze massage een waar genoegen."

Sigrid

Voor de eerste keer een 4 handenmassage van Ann en Kris ondergaan. Wat een fijne ervaring! Ik voelde me nadien heerlijk ontspannen en dit gevoel werkte de dag nadien nog verder door. Deze massage werkt krachtiger dan een gewone massage. Je voelt je volledig gedragen en veilig als in een cocon. De 2 masseurs waren vrijwel altijd op elkaar afgestemd. Het voelde als één geheel. Er werden verschillende soorten massagetechnieken gecombineerd. Zalig.

Lieve

Magische handen gecombineerd met een charmante persoonlijkheid!! I enjoy every massage again and again!

Erik

Zopas een rug & nekmassage van Ann gekregen. Inderdaad intuïtief zoals aangegeven... wat het bijzonder maakt. Een aangename en heilzame ervaring !

Ilka

Gisteren een massage gehad en ik moet zeggen was een zeer aangename ervaring!! Voor herhaling vatbaar!! Dank je wel, Ann😘

Natacha

knappe dame met "golden hands" 😘🍀

Luc

Sinds vele jaren heb ik ervaring met massage. Ann wil ik aanbevelen want bij haar kom je helemaal tot ontspanning en worden fysieke ongemakken weggewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Stephane

Een super dame met gouden handen!

Wim

Een gewone maar zeker een échte ‘vrouw’, die het leven leeft met haar voeten op de grond. Tegelijk juist heel bijzonder in het gedreven blijven kiezen voor haar eigen pad dat nu professioneel leidt naar mensen op verschillende manieren in contact brengen met het ‘bewust’ –‘zijn’ van zichzelf in het groter geheel. Ze doet dit vanuit een eigen innerlijk weten en leerprocessen maar met doorleefde kennis, kracht, hoger vertrouwen en een warm hart.

Ingrid

Ann is een lieve en zeer bekwame vrouw. Ze doorziet snel een situatie, heeft veel inzicht en heeft de juiste woorden. Een gesprek met haar is een plezier, een verademing... Het is zoals thuiskomen. Haar raad is goud waard. Ann, je bent een topper! Bedankt voor alles!

Katrien

Na een warme verwelkoming besprak ik met Ann wat mij juist tot bij haar bracht. Ik voelde me direkt op mijn gemak bij haar. Ze straalde zoveel rust uit. Haar healing bracht mij innerlijke rust en hielp me om daarna terug in de juiste flow te komen. Het gaf me een duwtje in de rug om bepaalde zaken anders aan te pakken. Net wat ik nodig had. Ik denk dat ik Ann in de toekomst zeker nog terugzie