Ervaringen

KLANTEN DIE HUN ERVARING GRAAG DELEN

Nico

Anne Het was een heerlijke ervaring gisteren met jou! De tintelingen heb ik nog een tijdje kunnen vasthouden. Het was wel soms moeilijk om bij mezelf te blijven! Jij hebt super handen! Dank je voor de ervaring!

Michael

Anne, bedankt voor de fijne introductie. Bij het vertrek voelde ik een diepe ontspanning. Nadien volgde een intense energie die lang na zinderde.

Wendy

Anne, Wat ik bij jou ervaren heb, was zo thuiskomen bij mezelf, zo ontvankelijk, zo onvoorwaardelijk. Ik wil terug komen. Het is wat ik nu in mijn leven nodig heb.

Inge & Kevin

Beste Anne, We willen graag nogmaals bedanken voor de fantastische ervaring! Het warme welkom deed ons direct op ons gemak voelen. Wij konden onszelf zijn zonder enige vorm van oordeel. Mijn vrouw staat al iets verder op het vlak van yoga en meditatie en dat maakte mij onzeker. Maar dat werd direct ontkracht tijdens de sessie. Je komt terecht in een heel aangename ruimte. De tantrische massage aan elkaar geven onder begeleiding was een enorme fijne ervaring en opent een nieuwe deur in ons leven. Wij willen hier zeker verder in evolueren. Alles kon en niets moest. Je geeft zelf je grenzen aan en dat doet je enorm ontspannen! Wij kunnen het iedereen aanraden die een extra dimensie wil geven in zijn relatie of leven. Tantrische groeten Kevin

Inge & Kevin

Hoi Anne, eigenlijk zou je moeten vragen om een recensie te schrijven 2 weken later 🙂 🙂🙂 Wauw! ❤️ Er is zo'n connectie tussen ons. Wij hebben thuis al verschillende sessies gedaan en genieten meer en meer. We worden meer bedreven in het geven EN het nemen. Maar niet alleen dat, wij beginnen soms spontaan elkaar te strelen waaruit een enorm warm gevoel ontstaat. Niet zoals vroeger, dit gaat dieper. Niet alleen onze aanrakingen zijn intens maar onze gesprekken ook. Er is zo'n diepe connectie ontstaan tijdens het vrijen, dit hebben wij nooit eerder ervaren. Wij hebben ook momenten dat we spontaan elkaars hart raken en op zoek gaan naar onze ademhaling, dit geeft zoveel rust, warmte en steun... ik had een droevig moment bij vrienden en Kevin zag dit onmiddellijk, hij kwam achter mij staan met zijn hand op mijn hart via de rug, wij zochten elkaars adem en ik was getroost en niemand dat dit merkte. Wat wij nu als koppel ervaren momenteel is zo mooi, zo intens... ik wens dit iedereen toe. Bedankt dat jullie dit ons geleerd hebben, wat een verrijking in ons leven!

Patrick

Hey Anne, Ik beleefde gisteren bij jou opnieuw een topervaring. Van de eerste tot de laatste minuut was het voor mij ultiem genieten. Al jouw strelingen, aanrakingen, handelingen, zacht of net iets ruwer, voelden allemaal zo goed aan. Ik val misschien in herhaling, maar het is gisteren opnieuw bewezen, jij hebt echt super handen. Bij jou is het echt volledig tot rust komen, eventjes weg van de wereld, alle zorgen vergeten en genieten van het moment, alles loslaten en alleen aandacht hebben voor jouw zalige massage. Ik wil je tevens zeggen dat het moment dat we recht zaten en ik jou mocht knuffelen om alles los te laten, een moment was dat ik nooit meer zal vergeten. Ik wil je daar trouwens heel erg voor bedanken, dat ik de kans kreeg om dit te mogen ervaren. De warmte en geborgenheid die je me hebt gegeven was gewoonweg zalig en met geen woorden te omschrijven. Het is iets waar je naar uitkijkt om dagelijks mee te maken. Ik voel mij zo goed bij jou, je stelt mij direct op mijn gemak en de affectie die ik krijg van jou voelt zo intens en zalig aan. De massage die je mij gaf was van begin tot einde verrassend, zalig, zacht, intens en dit in combinatie met de geborgenheid en warmte die je mij gaf maakte het voor mij gisteren een onvergetelijk moment. Ik wou je hiervoor nog eens oprecht bedanken. Vandaag voel ik mij, net als vorige keer trouwens, super emotioneel. Ik krijg al tranen in mijn ogen als ik nog maar terugdenk aan gisterenavond ☺. Bedankt en tot volgende keer Anne

Sylvie

Gisteren kreeg ik een energetische massage van Anne. Ze spreekt als het ware met je lichaam en voelt intuïtief aan wat waar nodig is. Zo lijken haar handen een melodie te spelen op je lichaam. Er werden verschillende massagetechnieken gecombineerd, zoals pulsing, met de voorarmen en zachte aanrakingen. Deze combinatie zorgt voor een dynamische massage. Het pulsen (zachtjes heen en weer wiegen) zorgt ervoor dat je nog makkelijker uit je hoofd gaat en spanningen makkelijker kan loslaten. Als je meerdere keren gaat, is het makkelijker om in overgave te gaan. Ann leert je om te ontvangen en daarmee bedoel ik niet alleen de massage ontvangen maar ook om het leven en al haar blessings te ontvangen.

Yves

Een aangename stem verwelkomde mij aan de telefoon, een lief gezichtje kwam achter de muur uit piepen, blootvoets en energiek. Kom binnen en volg me maar. Een aangenaam info gesprekje waarbij je ogen veel warmte uitstraalden. Ik was niet op bezoek, ik was thuis. Ik liet me gaan, je frisse handen gaven me de strelingen waar mijn huid al zo lang naar hunkerde en ik begon onbevangen te zweven in een heerlijk welzijn. Je voelde niet aan als een vreemde maar als een echte vriendin die me wilde laten genieten, gelukkig zijn, mezelf weer te voelen en dicht bij me te zijn. Het is je supergoed gelukt. You are under my skin. Dank je, Anne, vanuit het diepste van mijn hart.

Patrick

Ik wil je nog eens bedanken voor de top ervaring van gisteren. Woorden schieten te kort om uit te drukken hoe zalig dit wel was. Het was gewoonweg een geweldige ervaring. Je ziet mij zeker nog terug, moest mijn bankrekening het toelaten elke week 🙂, maar ik vrees dat ik die frequentie sterk zal moeten verminderen 🙂. Zoals ik je gisteren al zei, je hebt echt wonderhanden en ik meen het uit de grond van mijn hart.

Sigrid

Voor de eerste keer een 4 handenmassage van Anne en Kris ondergaan. Wat een fijne ervaring! Ik voelde me nadien heerlijk ontspannen en dit gevoel werkte de dag nadien nog verder door. Deze massage werkt krachtiger dan een gewone massage. Je voelt je volledig gedragen en veilig als in een cocon. De 2 masseurs waren vrijwel altijd op elkaar afgestemd. Het voelde als één geheel. Er werden verschillende soorten massagetechnieken gecombineerd. Zalig.

Yves

Een unieke ervaring van begin tot einde. Anne is de reïncarnatie van een engel met gouden handen. Een sublieme zachtheid en aangename energie in alle strelingen tilde mij op een hoger niveau. Een echte WAW. Mijn verwachtingen waren hoog maar werden ruimschoots overtroffen. Hartelijk dank Anne voor deze sublieme ervaring.

Evert

Leven is er voor iedereen maar niet even intens. Vandaag ben ik een niveau intenser gaan beleven. Een liefdevolle warmte doorstroomde me meermaals. Super aangenaam en heel intens Je bent een mega vrouw in een mooi lichaam. Je voelt mij zeer goed aan en bij jou kan ik me helemaal laten gaan, wat mij een super goed gevoel geeft.

Willy

De liefdevolle aanraking tijdens de massage doet me enorm goed. Ik kan genieten en tot mezelf komen.

Lieve

Magische handen gecombineerd met een charmante persoonlijkheid!! I enjoy every massage again and again!

Patrick

Anne, je bent de zon die vitamine geeft, geen A, B, C of D maar wel vitamine L van Liefde.

Nigel

Een tijdje geleden een magische tantra massage mogen ervaren door Anne gegeven! Ik heb reeds veel massages mogen ontvangen maar Anne haar handen doen mij terug keren in mezelf! Absoluut grote dank Anne om dit te mogen ervaren bij jou!

Daniël

Une heure et demie de pure bonheur dans une ambience zen. Le massage harmonieux et doux d'Ann vous permet de lacher prise ... bref un moment exceptionnel. 5 étoiles.

Nelson

"De zeer fijne afstemming van deze 4 handen lieten me in totale overgave en maakte van deze massage een waar genoegen."

Erik

Zopas een rug & nekmassage van Anne gekregen. Inderdaad intuïtief zoals aangegeven... wat het bijzonder maakt. Een aangename en heilzame ervaring !

Ilka

Gisteren een massage gehad en ik moet zeggen was een zeer aangename ervaring!! Voor herhaling vatbaar!! Dank je wel, Anne 😘

Natacha

knappe dame met "golden hands" 😘🍀

Luc

Sinds vele jaren heb ik ervaring met massage. Anne wil ik aanbevelen want bij haar kom je helemaal tot ontspanning en worden fysieke ongemakken weggewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Stephane

Een super dame met gouden handen!

Wim

Een gewone maar zeker een échte ‘vrouw’, die het leven leeft met haar voeten op de grond. Tegelijk juist heel bijzonder in het gedreven blijven kiezen voor haar eigen pad dat nu professioneel leidt naar mensen op verschillende manieren in contact brengen met het ‘bewust’ –‘zijn’ van zichzelf in het groter geheel. Ze doet dit vanuit een eigen innerlijk weten en leerprocessen maar met doorleefde kennis, kracht, hoger vertrouwen en een warm hart.

Ingrid

Anne is een lieve en zeer bekwame vrouw. Ze doorziet snel een situatie, heeft veel inzicht en heeft de juiste woorden. Een gesprek met haar is een plezier, een verademing... Het is zoals thuiskomen. Haar raad is goud waard. Anne, je bent een topper! Bedankt voor alles!

Katrien

Na een warme verwelkoming besprak ik met Ann wat mij juist tot bij haar bracht. Ik voelde me direkt op mijn gemak bij haar. Ze straalde zoveel rust uit. Haar healing bracht mij innerlijke rust en hielp me om daarna terug in de juiste flow te komen. Het gaf me een duwtje in de rug om bepaalde zaken anders aan te pakken. Net wat ik nodig had. Ik denk dat ik Ann in de toekomst zeker nog terugzie