Tantra Massage

LAAT DE KUNDALINI ENERGIE IN JE LICHAAM STROMEN

Wat is Tantra?

Tantra is een oude Indiase filosofie. Tantra is Sanskriet en staat voor Tan = expressie en Tra = bevrijding.

Tantra is bewust aanwezig zijn in het voortdurend proces van verandering & groei waaruit het leven bestaat. Het is in contact komen met jezelf, jezelf accepterend met alles wat er is. Tantra werkt met seksuele energie in de brede betekenis van het woord. De sprankelende vitale levensenergie die zich in alles manifesteert en alles in beweging brengt. Tantra benadrukt dat alles wat je zoekt, in jezelf terug te vinden is. Het helpt je aandacht naar binnen te richten om het ‘goddelijke’ in jezelf te vinden.

Een Tantra massage heeft een holistische benadering waarbij lichaam, geest en ziel worden beroerd. Het volledige lichaam wordt aangeraakt en geraakt, respect- en liefdevol (met inbegrip van de lingam indien gewenst en dit veilig aanvoelt).

Tantra bestaat uit 4 pijlers:  Vertrouwen, Overgave, Gelijkwaardigheid, Doelloosheid.  


Wat mag je verwachten?


Hoe gaat een sessie in zijn werk?

We starten met een intake gesprek zodat ik inzicht krijg in je verwachtingen, grenzen, seksuele geschiedenis, …  

Tijdens een Tantra massage zijn we allebei naakt volgens het principe van gelijkwaardigheid. Dit echter zonder aanleiding tot seksuele handelingen. De massage wordt gegeven op een futon.

De Tantrische massage is een combinatie van zachte aanrakingen afgewisseld met diepere knedingen (indien het lichaam dit nodig heeft) met warme olie. Het volledige lichaam wordt aangeraakt en geraakt, inclusief de geslachtsdelen (lingam) indien gewenst. Energetisch word je tevens beroerd.

We sluiten af met een kort nagesprek waarbij je je ervaringen kan uiten zodat een vervolgsessie nog beter op jou kan afgestemd worden. Je kan kiezen tussen een sessie van 90 minuten of 120 minuten. Er is mogelijkheid tot het nemen van een douche (€8).    
Klik hier om een afspraak te boeken. 


Misverstanden vermijden

Deze massage is éénrichtingsverkeer waarbij ik als gever jou aanraak en niet andersom. Het kan verleidelijk zijn om als ontvanger terug te willen geven wat je ontvangt. In overgave gaan, is net leren ontvangen zonder iets terug te moeten doen. De intentie van deze massage is een beleving voor jou!

Deze massage heeft geen erotisch doel of happy ending. Er is geen seksuele interactie tussen mij als gever en jou als ontvanger. Je blijft ten allen tijde in en bij je lichaam inclusief je seksualiteit. 


Heb je nog vragen?

Omwille van privacy redenen antwoord ik je vragen graag per telefoon, niet per mail 

Klik hier om een afspraak te boeken. 

Heb je de smaak te pakken en wil je wel wat meer proeven van andere Tantrische activiteiten? Neem een kijkje op de site van Terra Luminosa en neem deel aan de professionele Tantrische ateliers. Een echte aanrader!

Bekijk de video's voor meer info over Tantra massages en energetische werking
Wat zijn de helingeffecten van een Tantra massage?
Waarom zit een lingam massage in een Tantra massage?
Effecten van een lingam massage op mannen
Is Tantra massage authentieke Tantra?
Is energie reëel?
Tantra is de poort naar spiritualiteit