TANTRA MASSAGE

LAAT DE KUNDALINI ENERGIE IN JE LICHAAM STROMEN

Wat is Tantra?

Tantra is een oude Indiase filosofie. Tantra is Sanskriet en staat voor Tan = expressie en Tra = bevrijding.

Tantra is een spiritueel bewustwordingsproces, waarin je leert om aanwezig te zijn in je seksuele energie, emoties en denkpatronen, zonder iets te verdringen of iets te moeten uitleven. In dit proces is het mogelijk de energie van de passie te transformeren naar liefde, mededogen en spirituele openheid.

Tantra is bewust aanwezig zijn in het voortdurend proces van verandering & groei waaruit het leven bestaat. Het is in contact komen met jezelf, jezelf accepterend met alles wat er is. Tantra werkt met seksuele energie in de brede betekenis van het woord. De sprankelende vitale levensenergie die zich in alles manifesteert en alles in beweging brengt. Tantra benadrukt dat alles wat je zoekt, in jezelf terug te vinden is. Het helpt je aandacht naar binnen te richten om het ‘goddelijke’ in jezelf te vinden.

Een Tantra massage heeft een holistische benadering waarbij lichaam, geest en ziel worden beroerd. Het volledige lichaam wordt aangeraakt en geraakt, respect- en liefdevol (met inbegrip van de Lingam/Yoni indien gewenst en dit veilig aanvoelt).

Tantra bestaat uit 4 pijlers:  Vertrouwen, Overgave, Gelijkwaardigheid, Doelloosheid.  

In het westen is het woord Tantra synoniem geworden met seksualiteit. De visie van Tantra is echter zeer ruim en strekt zich uit tot ver voorbij het domein van Liefde en seksualiteit en omvat lichaam, geest, hart en ook het Goddelijke, zelfs het gehele Universum met al zijn mysteries. Tantra is wellicht de meest allesomvattende spirituele weg die ooit heeft bestaan.

Wat mag je verwachten?


Hoe gaat een sessie in zijn werk?

We starten met een intake gesprek zodat ik inzicht krijg in je verwachtingen, grenzen, seksuele geschiedenis, …  
Deze Tantra massage wordt in zijn pure vorm geheel naakt ervaren en alle plekken op je lichaam worden daarbij liefdevol aangeraakt. Dit echter zonder aanleiding tot seksuele handelingen. Volgens het principe van gelijkwaardigheid ben ik eveneens naakt. De massage wordt gegeven op een futon.
De massage zal je doorgaans dichter bij jezelf brengen en maken dat je meer gaat voelen. Dat kunnen hele prettige en aangename gevoelens zijn maar ook emoties zoals verdriet en (oude) pijnen kunnen naar boven komen. Weet dat alles er mag zijn en je in een veilige omgeving bent waar niet geoordeeld wordt.

Omwille van hygiënische redenen, neem je een douche voor de sessie. Indien dit onmogelijk is, kan dit ter plekke gebeuren. Dit zit dan in de tijd van de sessie  inbegrepen. Voor een eerste keeris het aangeraden om te kiezen voor een 2 uren sessie.
Gelieve ook geen sterke geuren zoals parfum of aftershave of deoderant te gebruiken. Dit verhindert de energetische werking.

Liefdevolle aanraking vol aandacht & aanwezigheid gegeven vanuit het hart

De Tantrische massage is een aaneenschakeling van liefdevolle, zachte aanrakingen van het hele lichaam. Dit wordt met warme olie gedaan. Het volledige lichaam wordt aangeraakt en geraakt, inclusief de geslachtsdelen (lingam/yoni) indien gewenst. Deze massage wekt je vitale levensenergie en brengt je sensuele en seksuele energie weer tot leven en laat die vrijer en intenser stromen. Als je jezelf regelmatig laat voeden met de liefdevolle aandacht en koestering van de Tantra massage, brengt dit je dichter bij jeZelf en zal je vanzelf het verlangen om vrijer en intenser te leven zich ook op andere terreinen in je leven manifesteren. Dat kan zijn in je liefdesleven en in relatie met je partner maar ook in je relatie met je kinderen, je familie, je vrienden, je werk.

Liefdevol kijken, liefdevol aanraken, liefdevol handelen

We sluiten af met een kort nagesprek waarbij je je ervaringen kan uiten. Heb je geen ervaring met Tantra, dan boek je best een 120 minuten sessie. Hygiëne is belangrijk. Gelieve een douche te nemen vooraleer je toekomt op je afspraak. Er is mogelijkheid tot het nemen van een douche na de sessie.    
Ik begeleid zowel vrouwen als mannen.

Klik hier om een afspraak te boeken. 


Misverstanden vermijden

Deze massage is eenrichtingsverkeer waarbij ik als gever jou aanraak en niet andersom. Het kan verleidelijk zijn om als ontvanger terug te willen geven wat je ontvangt. In overgave gaan, is net leren ontvangen zonder iets terug te moeten doen. De intentie van deze massage is een beleving voor jou!

Deze massage heeft geen erotisch doel of 'happy ending'. Ik zal nooit over jouw grenzen gaan en mijn aanrakingen zijn niet gericht op het bewust toewerken naar een hoogtepunt. Er is geen seksuele interactie tussen mij als gever en jou als ontvanger. Je blijft ten allen tijde in en bij je lichaam inclusief je seksualiteit. 


Heb je nog vragen?

Ik antwoord je graag op al je vragen per telefoon of per mail.

Klik hier om een afspraak te boeken.

Blijf je na de massage met dingen worstelen en wil je deze graag verder uitdiepen, verwerken? Je kan een coaching gesprek boeken voor 1 uur (€75)
Wil je graag een coaching gesprek voor of na de massage bijboeken? Dat kan per half uur aan €40. Gelieve dit bij je afspraak  te vermelden.

Lees hier de huisregels en algemene voorwaarden.

Wil je graag zelf leren tantrisch masseren? Je kan bij mij een  opleiding volgen.
Tantra is veel meer dan tantrische massage. Voel je de behoefte om je hierin te verdiepen, dan kan ik volgende instituten van harte aanbevelen:
Tantra School Body2Chill (waar ik mee de weekend workshops begeleid)
Terra Luminosa

Ik nodig je uit om deze videos over Tantra massages en de magische energetische werking ervan te bekijken.
Wat zijn de helingeffecten van een Tantra massage?
Waarom zit een genitale massage in een Tantra massage?
Effecten van een lingam massage op mannen
Effecten van een yoni massage op vrouwen
Is een ejaculatie gewenst?
Is Tantra massage authentieke Tantra?
Is energie reëel?
Tantra is de poort naar spiritualiteit