TANTRA MASSAGE IN NEDERLAND & BELGIË

TIJD VOOR JOUW LIJF, FLOW EN DIEPGANG

Wat is tantra?

Tantra is een oude Indiase filosofie. Tantra is Sanskriet en staat voor Tan = expressie en Tra = bevrijding.

Tantra is een spiritueel bewustwordingsproces, waarin je leert om aanwezig te zijn in je seksuele energie, emoties en denkpatronen, zonder iets te verdringen of iets te moeten uitleven. In dit proces is het mogelijk de energie van de passie te transformeren naar liefde, mededogen en spirituele openheid.

Tantra is bewust aanwezig zijn in het voortdurend proces van verandering & groei waaruit het leven bestaat. Het is in contact komen met jezelf, jezelf accepterend met alles wat er is. Tantra werkt met seksuele energie in de brede betekenis van het woord. De sprankelende vitale levensenergie die zich in alles manifesteert en alles in beweging brengt. Tantra benadrukt dat alles wat je zoekt, in jezelf terug te vinden is. Het helpt je aandacht naar binnen te richten om het ‘goddelijke’ in jezelf te vinden.

Een Tantra massage heeft een holistische benadering waarbij lichaam, geest en ziel worden beroerd. Het volledige lichaam wordt aangeraakt en geraakt, respect- en liefdevol (met inbegrip van de Lingam/Yoni indien gewenst en dit veilig aanvoelt).

Tantra bestaat uit 4 pijlers:  Vertrouwen, Overgave, Gelijkwaardigheid, Doelloosheid.  

In het westen is het woord Tantra synoniem geworden met seksualiteit. De visie van Tantra is echter zeer ruim en strekt zich uit tot ver voorbij het domein van Liefde en seksualiteit en omvat lichaam, geest, hart en ook het Goddelijke, zelfs het gehele Universum met al zijn mysteries. Tantra is wellicht de meest allesomvattende spirituele weg die ooit heeft bestaan.

Wil je nog meer leren over Tantra, volg ons dan op ons Spotify kanaal.

Wat mag je verwachten? 

  • Genieten van je lichaam in haar totaliteit waarbij alle zintuigen mogen ontwaken
  • Ontdekken van je eigen seksuele energie of levensenergie zonder doel te stellen
  • Genieten van bewuste aanraking die je in openheid en alle veiligheid en zonder schaamte of schuldgevoel mag ontvangen zonder terug te geven of te nemen.
  • Alles wat ontstaat zoals emoties, nieuwe ervaringen, gevoeligheden, seksuele- en andere energiestromen laten ontluiken in totale ontspanning en in alle veiligheid. 

Hoe gaat een sessie in zijn werk? 

We starten met een intake gesprek zodat ik inzicht krijg in je verwachtingen, grenzen, seksuele geschiedenis, …  
Deze Tantra massage wordt in zijn pure vorm geheel naakt ervaren en alle plekken op je lichaam worden daarbij liefdevol aangeraakt. Dit echter zonder aanleiding tot seksuele handelingen. De massage wordt gegeven op een futon.
De massage zal je doorgaans dichter bij jezelf brengen en maken dat je meer gaat voelen. Dat kunnen hele prettige en aangename gevoelens zijn maar ook emoties zoals verdriet en (oude) pijnen kunnen naar boven komen. Weet dat alles er mag zijn en je in een veilige omgeving bent waar niet geoordeeld wordt.
In de yoni of lingam zijn vaak heel wat trauma's opgeslagen die ervoor zorgen dat de energie niet goed kan doorstromen en dit kan een effect hebben in je seksuele beleving.  Samen kunnen we kijken hoe we hier in jouw tempo heling in kunnen brengen.

Omwille van hygiënische redenen, neem je een douche voor de sessie. Indien dit onmogelijk is, kan dit ter plekke gebeuren. Dit zit dan in de tijd van de sessie  inbegrepen. Voor een eerste keer is het aangeraden om te kiezen voor een 2 uren sessie aangezien we een intake gesprek doen.
Gelieve ook geen sterke geuren zoals parfum of aftershave of deodorant te gebruiken. Dit verhindert de energetische werking.

Liefdevolle aanraking vol aandacht & aanwezigheid, gegeven vanuit het hart

De Tantrische massage is een aaneenschakeling van liefdevolle, zachte aanrakingen van het hele lichaam. Dit wordt met warme olie gedaan. Het volledige lichaam wordt aangeraakt en geraakt, inclusief de geslachtsdelen (lingam/yoni) indien gewenst. Dit wordt bespreekbaar gemaakt tijdens de intake. Deze massage wekt je vitale levensenergie en brengt je sensuele en seksuele energie weer tot leven en laat die vrijer en intenser stromen. Als je jezelf regelmatig laat voeden met de liefdevolle aandacht en koestering van de Tantra massage, brengt dit je dichter bij jezelf en zal je vanzelf het verlangen om vrijer en intenser te leven zich ook op andere terreinen in je leven manifesteren. Dat kan zijn in je liefdesleven en in relatie met je partner maar ook in je relatie met je kinderen, je familie, je vrienden, je werk.

Liefdevol kijken, liefdevol aanraken, liefdevol handelen

We sluiten af met een kort nagesprek waarbij je je ervaringen kan uiten. Heb je geen ervaring met Tantra of ben je nieuw bij mij, dan boek je een 120 minuten sessie. Hygiëne is belangrijk. Gelieve een douche te nemen vooraleer je toekomt op je afspraak. Er is mogelijkheid tot het nemen van een douche na de sessie.    
Ik begeleid zowel vrouwen als mannen.

Klik hier om een afspraak te boeken.  Ben je verzekerd bij OZ.be? Dan krijg je éénmalig per jaar €25/jaar terugbetaald via je voordelenpakket!

Misverstanden vermijden

Deze massage is eenrichtingsverkeer waarbij ik als gever jou aanraak en niet andersom. Het kan verleidelijk zijn om als ontvanger terug te willen geven wat je ontvangt. In overgave gaan, is leren ontvangen zonder iets terug te moeten doen. De intentie van deze massage is een beleving voor jou!

Deze massage heeft geen erotisch doel of 'happy ending'. Ik zal nooit over jouw grenzen gaan en mijn aanrakingen zijn niet gericht op het bewust toewerken naar een hoogtepunt. Er is geen seksuele interactie tussen mij als gever en jou als ontvanger. Je blijft ten allen tijde in en bij je lichaam inclusief je seksualiteit. 

Heb je nog vragen? 

Ik antwoord je graag op al je vragen per telefoon.


Klik hier om een afspraak te boeken.


Life & Love support

Blijf je voor of na de massage met dingen worstelen en wil je deze graag verder uitdiepen, integreren?

Je kan een coaching gesprek los boeken of aansluitend bij een massageafspraak. In het laatste geval noteer je dit bij je boeking (als je ziet dat er hiervoor nog ruimte is in de agenda) of bel me en we kijken samen hoe we dit bij jouw massage afspraak kunnen bijboeken. Per uur kost een coaching gesprek €120.

Lees hier de huisregels en algemene voorwaarden.

Wil je graag zelf leren om Tantrisch te masseren? Je kan bij mij een  opleiding volgen.
Tantra is veel meer dan Tantrische massage. Voel je de behoefte om je hierin te verdiepen, dan kan ik volgende Tantra school van harte aanbevelen:
Tantra School Body2Chill (waar ik samen met Han de workshops begeleid)


Ik nodig je uit om deze videos over Tantra massages en de magische energetische werking ervan te bekijken.

podcast: Help, wat is Tantra eigenlijk?
Wat zijn de helingeffecten van een Tantra massage?
Waarom zit een genitale massage in een Tantra massage?
Effecten van een lingam massage op mannen
Effecten van een yoni massage op vrouwen
Is een ejaculatie gewenst?
Is Tantra massage authentieke Tantra?
Is energie reëel?
Tantra is de poort naar spiritualiteit

Boeddhistische Tantra cultuur in India