TANTRA MASSAGE

LAAT DE KUNDALINI ENERGIE IN JE LICHAAM STROMEN

Wat is Tantra?

Tantra is een oude Indiase filosofie. Tantra is Sanskriet en staat voor Tan = expressie en Tra = bevrijding.

Tantra is een spiritueel bewustwordingsproces, waarin je leert om aanwezig te zijn in je seksuele energie, emoties en denkpatronen, zonder iets te verdringen of iets te moeten uitleven. In dit proces is het mogelijk de energie van de passie te transformeren naar liefde, mededogen en spirituele openheid.

Tantra is bewust aanwezig zijn in het voortdurend proces van verandering & groei waaruit het leven bestaat. Het is in contact komen met jezelf, jezelf accepterend met alles wat er is. Tantra werkt met seksuele energie in de brede betekenis van het woord. De sprankelende vitale levensenergie die zich in alles manifesteert en alles in beweging brengt. Tantra benadrukt dat alles wat je zoekt, in jezelf terug te vinden is. Het helpt je aandacht naar binnen te richten om het ‘goddelijke’ in jezelf te vinden.

Een Tantra massage heeft een holistische benadering waarbij lichaam, geest en ziel worden beroerd. Het volledige lichaam wordt aangeraakt en geraakt, respect- en liefdevol (met inbegrip van de Lingam/Yoni indien gewenst en dit veilig aanvoelt).

Tantra bestaat uit 4 pijlers:  Vertrouwen, Overgave, Gelijkwaardigheid, Doelloosheid.  


Wat mag je verwachten?


Hoe gaat een sessie in zijn werk?

We starten met een intake gesprek zodat ik inzicht krijg in je verwachtingen, grenzen, seksuele geschiedenis, …  
Deze Tantra massage wordt in zijn pure vorm geheel naakt ervaren en alle plekken op je lichaam worden daarbij liefdevol aangeraakt. Dit echter zonder aanleiding tot seksuele handelingen. Volgens het principe van gelijkwaardigheid ben ik eveneens naakt. De massage wordt gegeven op een futon.
De massage zal je doorgaans dichter bij jezelf brengen en maken dat je meer gaat voelen. Dat kunnen hele prettige en aangename gevoelens zijn maar ook emoties zoals verdriet en (oude) pijnen kunnen naar boven komen. Weet dat alles er mag zijn en je in een veilige omgeving bent waar niet geoordeeld wordt.

Omwille van hygiënische redenen, neem je een douche voor de sessie. Indien dit onmogelijk is, kan dit ter plekke gebeuren. Dit zit dan in de tijd van de sessie  inbegrepen.
Gelieve ook geen sterke geuren zoals parfum of after shave of deoderant te gebruiken. Dit verhindert de energetische werking.

Liefdevolle aanraking vol aandacht & aanwezigheid gegeven vanuit het hart

De Tantrische massage is een aaneenschakeling van liefdevolle, zachte aanrakingen van het hele lichaam. Dit wordt met warme olie gedaan. Het volledige lichaam wordt aangeraakt en geraakt, inclusief de geslachtsdelen (lingam/yoni) indien gewenst. Deze massage wekt je vitale levensenergie en brengt je sensuele en seksuele energie weer tot leven en laat die vrijer en intenser stromen. Als je jezelf regelmatig laat voeden met de liefdevolle aandacht en koestering van de Tantra massage, zal je vanzelf het verlangen om vrijer en intenser te leven zich ook op andere terreinen in je leven manifesteren. Dat kan zijn in je liefdesleven en in relatie met je partner maar ook in je relatie met je kinderen, je familie, je vrienden, je werk.

Liefdevol kijken, liefdevol aanraken, liefdevol handelen

We sluiten af met een kort nagesprek waarbij je je ervaringen kan uiten zodat een vervolgsessie nog beter op jou kan afgestemd worden. Je kan kiezen tussen een sessie van 90 minuten of 120 minuten. Hygiëne is belangrijk. Gelieve een douche te nemen vooraleer je toekomt op je afspraak. Er is mogelijkheid tot het nemen van een douche na de sessie.    

Klik hier om een afspraak te boeken. 


Misverstanden vermijden

Deze massage is éénrichtingsverkeer waarbij ik als gever jou aanraak en niet andersom. Het kan verleidelijk zijn om als ontvanger terug te willen geven wat je ontvangt. In overgave gaan, is net leren ontvangen zonder iets terug te moeten doen. De intentie van deze massage is een beleving voor jou!

Deze massage heeft geen erotisch doel of 'happy ending'. Ik zal nooit over jouw grenzen gaan en mijn aanrakingen zijn niet gericht op het bewust toewerken naar een hoogtepunt. Er is geen seksuele interactie tussen mij als gever en jou als ontvanger. Je blijft ten allen tijde in en bij je lichaam inclusief je seksualiteit. 


Heb je nog vragen?

Omwille van privacy redenen antwoord ik je vragen graag per telefoon, niet per mail 

Klik hier om een afspraak te boeken. 

Lees hier de huisregels en algemene voorwaarden.

Heb je de smaak te pakken en wil je wel wat meer proeven van andere Tantrische activiteiten? Neem een kijkje op de site van Terra Luminosa en neem deel aan de professionele Tantrische ateliers. Een echte aanrader!

Ik nodig je uit om deze videos over Tantra massages en da magische energetische werking ervan te bekijken.
Wat zijn de helingeffecten van een Tantra massage?
Waarom zit een genitale massage in een Tantra massage?
Effecten van een lingam massage op mannen
Effecten van een yoni massage op vrouwen
Is een ejaculatie gewenst?
Is Tantra massage authentieke Tantra?
Is energie reëel?
Tantra is de poort naar spiritualiteit