◄ Terug naar overzicht◄ Terug naar overzicht ZOMERS VERBINDINGSFEEST

Beschikbare data voor 4 handenmassages

28/2/2021


380

Wil je voor jezelf de ongekende sensaties ervaren van een vierhanden massage?

Tantrische vierhanden massage 100 minuten: €380

Mogelijkheden voor januari en februari zijn:

maandag 18 januari en 15 februari

donderdag 21 januari en 4, 11, 15, 28 februari

Lieve groeten,

Anne & Kris

Over Anne

Een hele tijd geleden ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in spiritualiteit en alles wat met energieën te maken heeft.
Zo heb ik verschillende opleidingen/workshops gevolgd zoals Quantum-touch, Chakra & Aura healing, Reiki, psychokinese en ben opgeleid tot Kosmisch healer Merkaba technieken.

Naast mijn vaste job in de commerciële sector ben ik dan als Bewustzijnscoach begonnen in bijberoep maar ik voelde dat dit me nog niet volledig vervulde. Tot massage op mijn pad kwam! Met enthousiasme en een ‘weten’ dat dit het is, heb ik de opleiding tot Integratieve Masseur afgerond.

In tussentijd kwam Tantra op mijn pad en ook hierin verdiepte (en nog steeds) ik me meer en meer. Ik heb mijn bediende job achter mij gelaten en ben nu volledig zelfstandige massage therapeut. Tantra is mijn leven geworden. Elk lichaam is voor mij een tempel die ik met liefdevolle aanrakingen beroer. Zowel mannen als vrouwen en koppels kunnen bij mij terecht voor voor een Tantrische massage die ik met heel veel zorg uitvoer.

Over Kris

Massage therapie heeft me steeds kunnen bekoren-Het geeft dan ook een diepe ontspanning. Het begon als recreatief vrienden en kennissen masseren. De regelmatige positieve feedback zette me ertoe aan om in 2016 de stap te zetten in een eerste cursus Reiki, gevolgd door tantra, basis Yin Shin Jyutsu en ander lichaamswerk.

In 2018 heb ik veel voldoening gehad bij de jaaropleiding Integratieve massage van Geert Van Coillie.

Ik voel aan wat nodig is door me af te stemmen op jouw lichaam
en dan …dans ik de massage.

Vanuit mijn opleiding sjamanisme integreer ik de helende krachten tijdens de polarisaties.

Inschrijven
Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een massage en geniet!
 
Contact