◄ Terug naar overzicht◄ Terug naar overzicht ZOMERS VERBINDINGSFEEST

Intuïtieve massage sessies & Happy kidsmassage

15/8/2019

15.30u


AANRAKEN, AANGERAAKT & GERAAKT WORDEN

Wil je een intuïtieve massage ervaren? Schrijf je in voor een 20 minuten durende sessie. Dit kan tussen 15.30u en 17.30u. Schrijf je liefst op voorhand in want de plaatsen zijn beperkt. Neem je zoon of dochter mee want ook voor onze kids verzorgen we massages.

Een vrije bijdrage is welkom.

WAT IS EEN INTUÏTIEVE MASSAGE?

Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens. Het is in onze cultuur echter niet de gewoonste zaak van de wereld en wordt in deze #metoo cultuur zelfs vaak als ongewenst gezien. In onze gestresseerde en afstandelijke wereld komt er steeds meer behoefte aan ‘ervaren aanrakers’ die zorgvuldig, integer, vol mededogen vanuit een open hart en een diepe bezieling masseren.

Meer info lees je op www.dewilderoos.be/intuitieve-massage

Reserveer je plekje nu al zodat je deze kans niet mist :-).

Voor de kinderen hebben we Rowena die een Happy Kids massage gaat verzorgen. Meer info vind je hier

Ann en Kris hebben de opleiding tot Intuïtieve massage gevolgd en zijn bezield door dit soort massage. Hun handen zijn ervaren tools die daar glijden en masseren waar het lichaam het nodig heeft.

Rowena is al langer bezig met het geven van kindermassages. Ze geeft individuele massages aan jonge kinderen en pubers. Ook leert ze graag aan de ouders hoe ze hun kind kunnen masseren.Het is niet moeilijk en het geeft oneindig veel vreugde. Meer over Rowena kan je hier lezen.

Inschrijven en ter plekke betalen
Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een massage en geniet!
 
Contact