◄ Terug naar overzicht◄ Terug naar overzicht ZOMERS VERBINDINGSFEEST

OSHO Gourishankar meditatie

26/6/2021

16:00 - 17:00


Osho meditaties zijn héél krachtig.

Osho zegt dat als de ademhaling correct wordt gedaan in de eerste fase van deze meditatie, de koolstofdioxide die in de bloedbaan wordt gevormd, je een hoog gevoel zal geven als Gourishankar, een hoge berg in de Himalaya. Deze 'high' wordt meegenomen in het volgende stadium van zacht staren, zachte en spontane bewegingen en stille stilte.

OSHO Actieve Meditaties zijn door OSHO wetenschappelijk ontwikkeld om ons in staat te stellen ons bewust te uiten en onderdrukte gevoelens en emoties te ervaren en op een nieuwe manier te leren inzicht te krijgen in onze gewoonten en patronen.

Neem zeker je yogamatje mee als je niet rechtstreeks op het gras wilt liggen en een dekentje om je warm te houden!

Over Anne

Een hele tijd geleden ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in spiritualiteit en alles wat met energieën te maken heeft. Zo heb ik verschillende opleidingen/workshops gevolgd zoals Quantum-touch, Chakra &Aura healing, Reiki, psychokinese en ben opgeleid tot Kosmisch healer Merkaba technieken. Naast mijn vaste job in de commerciële sector ben ik dan als Bewustzijnscoach begonnen in bijberoep maar ik voelde dat dit me nog niet volledig vervulde. Tot massage op mijn pad kwam! Met enthousiasme en een‘weten’ dat dit het is, heb ik de opleiding tot Integratieve Masseur afgerond.In tussentijd kwam Tantra op mijn pad en ook hierin verdiepte (en nog steeds) ik me meer en meer. Ik heb mijn bediende job achter mij gelaten en ben nu volledig zelfstandige massage therapeut. Ik ben echter een bezig bijtje en hou van organiseren en mensen bij elkaar te brengen. Daarom heb ik 3 jaar geleden het Zomers Verbindingsfeest in het leven geroepen waar mensen verbinding en rust vinden en vooral zichzelf konden zijn zonder oordeel.

Inschrijven
Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een massage en geniet!
 
Contact