◄ Terug naar overzicht◄ Terug naar overzicht ZOMERS VERBINDINGSFEEST

Privé workshop Tantra massage voor koppels - DATUM ZELF TE KIEZEN

1/6/2021


495

Wil je meer verdieping in je relatie? Hoe gaan jullie vandaag lichamelijk met elkaar om? Tantra is een manier om op een mooie, spirituele en intense manier verbinding te maken met elkaar. In deze workshop leer je Kundalini (=seksuele) energie opwekken en deze gelijkmatig over het hele lichaam te verdelen. Je brengt elkaar in vervoering en laat elkaar van elk stukje lichaam genieten. Je doet nieuwe lichamelijke en energetische ervaringen op.

Deze workshop duurt 5 uren en prijs is €495 (alle materiaal inbegrepen). Enkel een Sarong neem je mee.

Indien interesse, neem dan gerust contact met me op voor het afspreken van een datum. De nodige veiligheidsregels met betrekking tot Corona worden gerespecteerd.

Over Anne

Een hele tijd geleden ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in spiritualiteit en alles wat met energieën te maken heeft.
Zo heb ik verschillende opleidingen/workshops gevolgd zoals Quantum-touch, Chakra & Aura healing, Reiki, psychokinese en ben opgeleid tot Kosmisch healer Merkaba technieken.

Naast mijn vaste job in de commerciële sector ben ik dan als Bewustzijnscoach begonnen in bijberoep maar ik voelde dat dit me nog niet volledig vervulde. Tot massage op mijn pad kwam! Met enthousiasme en een ‘weten’ dat dit het is, heb ik de opleiding tot Integratieve Masseur afgerond.

In tussentijd kwam Tantra op mijn pad en ook hierin verdiepte (en nog steeds) ik me meer en meer. Ik heb mijn bediende job achter mij gelaten en ben nu volledig zelfstandige massage therapeut. Tantra is mijn leven geworden. Elk lichaam is voor mij een tempel die ik met liefdevolle aanrakingen beroer. Zowel mannen als vrouwen en koppels kunnen bij mij terecht voor voor een Tantrische massage die ik met heel veel zorg uitvoer.

Over Kris

Massage therapie heeft me steeds kunnen bekoren-Het geeft dan ook een diepe ontspanning. Het begon als recreatief vrienden en kennissen masseren. De regelmatige positieve feedback zette me ertoe aan om in 2016 de stap te zetten in een eerste cursus Reiki, gevolgd door tantra, basis Yin Shin Jyutsu en ander lichaamswerk.

In 2018 heb ik veel voldoening gehad bij de jaaropleiding Integratieve massage van Geert Van Coillie.

Ik voel aan wat nodig is door me af te stemmen op jouw lichaam
en dan …dans ik de massage.

Vanuit mijn opleiding sjamanisme integreer ik de helende krachten tijdens de polarisaties.

Inschrijven
Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een massage en geniet!
 
Contact