◄ Terug naar overzicht◄ Terug naar overzicht ZOMERS VERBINDINGSFEEST

Tantric Bodywork

26/6/2021

17.15 - 18.00


Ons lichaam stuurt ons signalen wanneer er iets ‘loos’ is. Noodgedwongen hebben velen van ons deze signalen moeten onderdrukken en op die manier afgeleerd om deze te herkennen en zodoende er dan ook gehoor aan te geven.

Via lichaamswerk leren we opnieuw in contact staan met ons lichaam, met ons Voelen, leren we bewust worden van wat ons lichaam ons komt vertellen. Naarmate dit bewustzijn toeneem, kom je meer in contact met je diepste kern, wie je werkelijk bent.

Gerichte lichaamsoefeningen leert je in contact staan met je Voelen en dus ook met (onderdrukte) emoties zoals angst, woede, verdriet, frustratie, …

Je leert je eigen gevoelens en intuïtie vertrouwen en je leven wordt zinvoller en intenser. Je voelt dat je Leeft!

Over Anne

Een hele tijd geleden ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in spiritualiteit en alles wat met energieën te maken heeft.
Zo heb ik verschillende opleidingen/workshops gevolgd zoals Quantum-touch, Chakra & Aura healing, Reiki, psychokinese en ben opgeleid tot Kosmisch healer Merkaba technieken.

Naast mijn vaste job in de commerciële sector ben ik dan als Bewustzijnscoach begonnen in bijberoep maar ik voelde dat dit me nog niet volledig vervulde. Tot massage op mijn pad kwam! Met enthousiasme en een ‘weten’ dat dit het is, heb ik de opleiding tot Integratieve Masseur afgerond.

In tussentijd kwam Tantra op mijn pad en ook hierin verdiepte (en nog steeds) ik me meer en meer. Ik heb mijn bediende job achter mij gelaten en ben nu volledig zelfstandige massage therapeut. Tantra is mijn leven geworden. Elk lichaam is voor mij een tempel die ik met liefdevolle aanrakingen beroer. Zowel mannen als vrouwen en koppels kunnen bij mij terecht voor voor een Tantrische massage die ik met heel veel zorg uitvoer.

Inschrijven
Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een massage en geniet!
 
Contact