◄ Terug naar overzicht◄ Terug naar overzicht ZOMERS VERBINDINGSFEEST

Wilde Roos ceremonie met klankschalenbad!

9/5/2020

14.00 - 18.00u


30

Zaterdag 9 mei organiseer ik een Wilde Roos ceremonie. Een mooi samenzijn met een ritueel om uit je hoofd te komen en goed te gronden en eventueel inzichten te ontvangen. Een onderdeel van de ceremonie is het gebruik van de medicijnplant rapé. Elke deelnemer is uiteraard vrij om dit te proberen of niet. Het is een open uitnodiging om dit te ervaren.

Rapé is een heilig sjamanistisch medicijn dat reeds duizenden jaren wordt gebruikt in de inheemse stammen van de Amazone (van oorsprong in Brazilië en Peru). Rapé, bestaat uit een complexe mix van verpulverde planten. Rapé is heel krachtig, helend en reinigend op ieder niveau. Het gebruik ervan heeft als doel om je diep te verbinden met de spirits van de natuur en deze krachten aan te roepen voor fysieke en spirituele healing. Rapé biedt ondersteuning bij het openen en reinigen van de chakra’s en zorgt voor een gevoel van gronding en verbinding met de aarde en kan een helend effect hebben op ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Rapé kan helpen bij het openen van het derde oog en het ontkalken van de pijnappelklier, helpt negatieve gedachten patronen en spanning los te laten, brengt rust en mentale helderheid, opent het hart en verbindt ons met spirit. Wanneer Rapé wordt gebruikt in combinatie met intentie en gebed vanuit ons hart kan het een krachtig middel zijn voor het realiseren van onze dromen. 

Na het ritueel we alles wat we ervaren hebben, integreren tijdens het klankschalenconcert met zowel klankschalen als gongs. Trillingen worden niet alleen gehoord, maar ook gevoeld. Vandaar dat het geluid en de vibratie van klankschalen een stabiliserend en rustgevend effect heeft op ons lichaam... Klankschalen hebben iets mystiek. De sfeer die de klanken voortbrengen kun je tot in je binnenste voelen.

Programma:


Aankomst: 14.00u

Start ceremonie: 14.30u

Einde: +/- 17.30 à 18u (ten laatste)


Prijs: €30 - thee en versnaperingen inbegrepen (overschrijven naar rek BE40 6511 6949 3863 met vermelding van naam + Wilde Roos ceremonie)

Praktisch:

- neem een flesje water mee

- yogamatje en meditatiekussen en een warme deken

- verse bloemen mee (rozen mag uiteraard en groen en kruiden)

- draag witte kleding of kleding van een lichte kleur


Inschrijven: via mail dewilderoos@telenet.be

Info: bel 0473 351 345 of mail dewilderoos@telenet.be

Inschrijven
Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een massage en geniet!
 
Contact