◄ Terug naar overzicht◄ Terug naar overzicht ZOMERS VERBINDINGSFEEST

Zomers Verbindingsfeest - 4de editie

1/4/2021


45

Dit jaar zal het de vierde editie worden van het jaarlijks Zomers Verbindingsfeest. En ik ben hier heel fier over dat het telkens een dag is waar we met gelijkgezinden in mooie verbinding gaan met elkaar.

In alle vrijheid, zonder oordeel mag je volledig jeZelf zijn en genieten van wat het programma die dag voor jou aanbiedt.

Een actieve Osho meditatie en een workshop Tantrisch emotioneel Lichaamswerk en opnieuw sluiten we deze intense dag af met 'Wild Dancing'. Wild staat voor vrij! Je lichaam laten doen wat het wilt doen zonder over na te denken. Met de aarde verbindend op blote voeten en rond de vuurschaal gaan we genieten van muziek. Dat kan dansend, verbindend, keuvelend of gewoon wat goed voelt op dat moment. Alle maskers af, gewoon Jezelf zijn, dat is het plan! Alles is goed en alles mag er zijn!

En ... ook dit jaar voorzien we een Bio Food maaltijd! Tussendoor zijn drank en versnaperingen verkrijgbaar aan democratische prijzen. Water, thee en koffie zijn gratis.
De hele dag kan je proeven van (gratis) gezuiverd en vitaal water, aangeboden door waterconsulente Sigrid De Crem. Spreek haar zeker aan die dag als je vragen hebt.'

En ook deze keer is de datum bewust gekozen rond midsummer en de Volle maan!

Noteer deze datum al in je agenda want de plaatsen gaan ook dit jaar beperkt worden. Aan de inhoud van deze dag wordt nog gewerkt.
Je kan je ook aanmelden voor mijn nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van deze en andere activiteiten of me volgen op mijn Facebook pagina De Wilde Roos.

Gelegenheidsadres: Gijselbosstraat 9, 1652 Alsemberg

Prijs: €45 (inclusief Bio Food maaltijd).

Om je in te schrijven, stuur je een mail naar connect@dewilderoos.be waarin je je naam (of namen) noteert en stort je €45 op BE36 9731 7396 4581 op naam van De Wilde Roos. Graag bij de omschrijving volgende info vermelden: NAMEN DEELNEMERS + Zomers Verbindingsfeest 2020. Let wel! Volzet is volzet!


Ik hoop je zeker zaterdag 26 juni te mogen ontmoeten en wie weet, misschien zelfs ervoor.

Liefs
Anne

PS: kom je van ver? Je kan blijven slapen. Vraag me om meer info als je dit wenst.

Inschrijven
Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een massage en geniet!
 
Contact