De website van het ontmoetingscentrum De Wilde Roos is voorlopig nog niet geoptimaliseerd voor mobiele toestellen

Zomers Verbindingsfeest 26 juni 2021 - 4de editie

Voor iedereen die wil deelnemen aan inspirerende en boeiende activiteiten gericht op verbinding en innerlijke verrijking en op een gezellige manier gelijkgestemden wil Ont-Moeten.

Deze vierde editie van het Zomers Verbindingsfeest staat in het thema van 'ZelfLiefde en zonder oordeel verbinden met een andere ziel. Het is belangrijk, ja zelfs noodzakelijk dat je jezelf op de eerste plaats zet. Alleen dan kan je in je Kracht staan en er pas volledig voor anderen zijn. Tijdens deze dag hoef je je niet anders voor te doen dan wie je werkelijk bent. Oordelen, schuld en schaamtegevoelens horen hier niet thuis.

Dus, kom af en doe leuke, intense sessies mee waarbij je dichter bij jezelf kan komen en geniet... van jezelf en van de verbinding met de anderen!

Wat staat er op het programma?


We starten meteen met Tantric emotional bodywork. Verbinding maken met jeZelf en met een ander. Hoe open je jezelf? Hoe sluit je jezelf? Laat je ratio los en VOEL ...

Nadat we ons hart hebben opgesteld, gaan we via Tantric Dance een stapje verder in het leiden en volgen.

De volgende structuur gaan we samen de Osho Gourishankar meditatie aangaan.

Onze klassieke afsluiter van deze intense dag is'Wild Dancing'. Wild staat voor vrij! Je lichaam tot expressie laten komen op de vibraties van de muziek zonder over na te denken. Dat is het plan! Met de aarde verbindend op blote voeten en rond de vuurschaal gaan we genieten van heerlijke muziek. Dat kan dansend, verbindend of keuvelend of wat gewoon goed voelt op dat moment. Dat wat goed voelt! Alles is goed en alles mag er zijn! DJ Han zorgt ervoor dat we allemaal ons lichaam laten spreken.

Meer details over het programma kan je vinden als je op het pijltje klikt naast elke activiteit hier onderaan deze pagina.

De hele dag is er gratis water en thee beschikbaar. Andere dranken & versnaperingen worden aan democratische prijzen aangeboden. Het water is gezuiverd en vitaal water, aangeboden door waterconsulente Sigrid De Crem. Spreek haar zeker aan die dag als je vragen hebt.


Uiteraard voorzien we lekker vegetarisch bio-eten dat met veel Liefde wordt klaargemaakt (inbegrepen in toegangsprijs).


Het aantal deelnemers is beperkt dus wil je er bij zijn? Schrijf je nu al in! Je plekje is gegarandeerd na ontvangst van de betaling.

VOLZET. Je kan je nog aanmelden voor wachtlijst.

Verbindingsadres: De Wilde Roos, Gijselbosstraat 9, 1652 Alsemberg (routebeschrijving)
Inloop start vanaf 15.30u. Om 16u starten de workshops. Wees dus op Tijd zodat we ongestoord kunnen deelnemen!

Annemieke Verras komt ook dit jaar naar het Verbindingsfeest op 26 juni,. Doorlopend tussen 15.30u en 22u zal ze persoonlijke bloemlezingen  doen voor wie dit wenst. Gedurende een half uurtje leest zij via jouw bloemschikking wie je bent en waar jouw talenten liggen. Laat je verrassen door haar inzichten. Neem je eigen bloemen mee!!!! Graag een vrije bijdrage voorzien.


Tip: neem een fleece deken of extra pull mee voor de eventuele koudere avonduren en ook je yoga matje en/of meditatiekussen. Doe kleding aan waar je je makkelijk in kan bewegen.

Inschrijven doe je onderaan deze pagina. 

Covid-19 ALERT: het is belangrijk dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en respectvol is naar elkaar toe. Neem je mondmasker mee als je je daar veiliger mee voelt en respecteer de afstand tussen elkaar indien gewenst. De activiteiten vinden buiten plaats.

HET PROGRAMMA

15.30 - 16.00 VERWELKOMING

18.30 - 19.30 osho gourishankar meditatie

No items found.

16.00 - 17.00 tantric emotional bodywork

No items found.

17.15 - 18.15 Tantric dance

No items found.

19.30 - 20.30 Healthy bio FOOD

20.30 - 23.00 wild dancing

No items found.

INSCHRIJVEN

Fijn dat je er ook bij wilt zijn.

Om je in te schrijven, stuur je een mail naar connect@dewilderoos.be waarin je de namen noteert van de mensen die wensen te komen en stort je €45 (inclusief maaltijd) op BE36 9731 7396 4581 op naam van De Wilde Roos. Graag bij de omschrijving volgende info vermelden: NAMEN DEELNEMERS + Zomers Verbindingsfeest 2021. 

Covid-19 maatregelen zorgen ervoor dat het aantal deelnemers beperkt wordt. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, kom je op een wachtlijst. Ik laat je dan weten of je toch kan deelnemen indien er mensen afvallen of er meer deelnemers mogen inschrijven. Indien het feest toch geannuleerd moet worden dan beloof ik dat je het inschrijvingsgeld INTEGRAAL teruggestort krijgt.

Ik kijk ernaar uit je te mogen verwelkomen.

Warme Hartegroet,
Anne & Han

PS: kom je van ver en wil je graag overnachten? Dat kan ter plekke. Ik heb 4 kamers beschikbaar met een dubbel bed. Inclusief ontbijt betaal je €45/nacht voor 1 persoon, €80 voor 2 personen. In de buurt vind je ook leuke Bed & Breakfasts zoals De Horzel en Hof ter Kouter.

Toegang Zomers Verbindingsfeest €25 (+12 jaar)

Bio maaltijd €8

Bio maaltijd vegan €8

Wil je totale ontspanning ervaren? Boek een massage en geniet!
 
Contact