De website van het ontmoetingscentrum De Wilde Roos is voorlopig nog niet geoptimaliseerd voor mobiele toestellen

Zomers Verbindingsfeest 15 augustus 2019

Voor iedereen die wil deelnemen aan inspirerende en boeiende activiteiten gericht op verbinding en innerlijke verrijking en op een gezellige manier gelijkgestemden wil Ont-Moeten.

Na de eerste succesvolle editie in augustus 2018, staat het volgend Zomers Verbindingsfeest gepland op donderdag 15 augustus 2019. We gaan ons weer nestelen in de zachte en liefdevolle energie die er die dag in overvloed aanwezig gaat zijn. Het wordt een extra speciale en krachtige dag, niet alleen omdat we Moeder Maria herdenken ... het is ook nog eens Volle Maan!

Wat staat er op het programma?
Geef je lichaam een cadeau en neem deel aan een 20 minuten durende massage. Je kan hiervoor best op voorhand inschrijven want de plekjes zijn beperkt. First in, First served!  Ook kinderen zijn welkom en krijgen een Happy Kids massage.

Een intense ervaring kan je verwachten tijdens de meditatie met boodschap van Gene Zijde begeleid door Lies. Zij is een transmedium en krijgt boodschappen door via haar Gidsen. Op deze speciale dag wil ze graag de boodschap delen die haar Gidsen voor ons in petto hebben. Echt een unieke ervaring!

In de vooravond laten we ons onderdompelen in een helend Klankschalen & Gongbad. Gewoon genieten en je lichaam de trillingen laten opnemen.

Tussen 15.30u en 22u kan je doorlopend bij Annemieke terecht voor een persoonlijke bloemlezing. Gedurende een half uurtje leest zij via jouw  bloemschikking wie je bent en waar jouw talenten liggen. Neem je eigen bloemen mee als je dit wenst te doen (lees meer hieronder).

Deze mooie, intense dag sluiten we af met 'Dance Yourself Free'. Op blote voeten en rond de vuurschaal gaan we genieten van muziek al dansend, verbindend of keuvelend of wat gewoon goed voelt op dat moment. Jezelf zijn, dat is het plan!

Hieronder vind je het meer informatie over het programma als je op het pijltje klikt naast elke activiteit.

Uiteraard voorzien we lekker bio-eten voor de omnivoren en de veganisten onder ons. Deze gezonde maaltijd wordt verzorgd door 't Groentehart. Het is aan te raden om je maaltijd op voorhand al te reserveren. Water, koffie en thee zijn gratis. Andere dranken & versnaperingen worden aan democratische prijzen aangeboden.

De hele dag kan je proeven van gezuiverd en vitaal water, aangeboden door waterconsulente Sigrid De Crem. Spreek haar zeker aan die dag als je vragen hebt.'

Ik nodig je uit om deze speciale Mariadag op volle maan met ons mee te vieren!
Schrijf je nu al in zodat je kan genieten van het Early Bird tarief.

Gelegenheidsadres: Gijselbosstraat 9, 1652 Alsemberg

Tip: neem een fleece deken of extra pull mee voor de eventuele koudere avonduren.

Inschrijven en genieten van het voorverkooptarief doe je onderaan deze pagina. 

HET PROGRAMMA

15.30u - Ontvangst

15.30u

15.30u

17.30u

18.30u - Healthy Food for your Soul

19.30u

20.30u

INSCHRIJVEN

Ik geniet van de voorverkoopprijs en betaal €25 vooruit. Aan de kassa is het €30 (-12 jaar is gratis).

Fijn dat je er ook bij gaat zijn. Om je in te schrijven, stuur je een mail naar dewilderoos@telenet.be waarin je meldt met hoeveel personen je komt en hoeveel maaltijden je bestelt (veganistisch of gewone maaltijd).
Ingang: €25/persoon
Maaltijd: €8/persoon
Je betaalt de totale som op rekeningnummer van De Wilde Roos BE36 9731 7396 4581.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Satnam,
Ann

Toegang Zomers Verbindingsfeest €25 (+12 jaar)

Bio maaltijd €8

Bio maaltijd vegan €8

Ben je op zoek naar individuele coaching? Klik hier!
 
Individuele begeleiding