PRIVE OPLEIDING TANTRA MASSAGE
VOOR KOPPELS

LIEFDEVOL VERBINDEN VIA AANRAKING

Deze ééndaagse privéopleiding is ontstaan vanuit onze behoefte om liefdespartners te laten ervaren hoe je met elkaar op een dieper niveau intiem verbinding maakt. Het lichaam en ook seksualiteit zijn geen ‘losse dingen’. Ze staan onlosmakelijk in verbinding met ons hart, onze sensualiteit, geest en ziel.

Wat kan je verwachten?
Je leert in deze workshop wat een tantrische massage is en hoe dit je relatie naar een hoger niveau kan tillen!  
In een veilig en geborgen kader leer je op een verbindende manier elkaar liefdevol aanraken. Als koppel oefenen jullie op elkaar.
Je krijgt manieren aangereikt om elkaars lichaam beter te kennen en hoe je elkaar op een liefdevolle manier kan verwennen zonder dat iets 'moet'.
Leren gaan in overgave, beetje bij beetje... leren ontvangen in plaats van elkaar te willen 'pleasen'.

Voor wie?
Liefdeskoppels die een diepere verbinding met elkaar zoeken.
ls single ben je ook welkom. Breng dan een gelegenheidspartner mee en leer genieten van de geheimen die je lichaam je nog wilt vertellen.
Ervaring is niet vereist.

Intimiteit & seksualiteit 
Wij zijn natuur. Seksualiteit en intimiteit volgen de regels van de natuur. Wanneer wij ons veilig voelen en dichtbij onze ware natuur staan dan ervaren wij vanzelf een innerlijke impuls om te willen onderzoeken en spelen.
Waaruit bestaat die veiligheid? Hoe werkt erotiek? Hoe kom je daar, individueel en samen in verbinding?
Intimiteit is een gevolg van veiligheid en speelsheid. Vanuit die basis wil ons lichaam vanzelf openbloeien en willen wij onszelf volledig laten zien. Dan willen wij geplukt worden. Dat is de essentie van intimiteit en seksualiteit. Vanuit dit opengaan kunnen wij de 'hogere' tantrische dimensies van eenheid en wildheid betreden.

Hoe mooi is het om de controle los te laten en te ervaren dat iets anders, datgene waar wij altijd al op gewacht hebben, ons mag meenemen en overnemen! Wij willen jullie graag meenemen naar de volle dieptes van intimiteit vanuit de zorg voor je eigen lijf, je grenzen en de integriteit naar elkaar. Seksualiteit krijgt haar volle gevoelswaarde wanneer het een ziel heeft en in verbinding staat met je lijf, je liefde, passie en hart … als het waarachtig voelt!

Opbouw van de workshop

1. Ontvangen:
Ervaar zelf de diepte van Tantra, de energetische aanraking en essentie van tantrische verbinding en contact via een Vierhanden Koppelmassage  welke jullie beide van ons ontvangen.  Ervaar direct en met je lijf wat Tantra is en wat het doet! Terwijl je in liefdevolle omhelzing tegen elkaar aanligt worden jullie lichamen op tantrische wijze, dus tegelijk, gemasseerd en samengebracht om te versmelten met tijd en ruimte. Jullie lichamen worden voor je gevoel geheel verweven, terwijl je ieder tegelijk ook je eigenheid sterk zal ervaren. Niet seksueel, wel sensueel, helend en erotisch. Inclusief de techniek van Divine Tantric kissing. De volledige opleiding is gericht op het ervaren van eenheid, heelheid en flow. Meer info over koppelmassage vind je hier.

2. Elkaar leren masseren op tantrische wijze:
Leer masseren op Tantische wijze: langzaam en sensueel, mindful, meditatief en lichaamsgeïntegreerd. Inclusief technieken en houdingen vanuit Kahmirische Tantra en Kamasutra.

3.  Verdiepen:
Mogelijkheid om het onderdeel Yoni – Lingam massage toe te voegen aan dit Tantra opleidingsprogramma. Inclusief theorie en fysiologische/neurologische uitleg.

Praktische informatie
Tijd: We starten om 11u tot 17u. Lunch is inclusief.
Prijs: €695 per koppel.

Deze opleiding is exclusief en wordt slechts op bepaalde dagen georganiseerd.
Volgende momenten zijn mogelijk:
- zaterdag 21 augustus van 11u tot 17u
- zondag 19 september van 11u tot 17u
- zaterdag 23 oktober van 11u tot 17u
- zaterdag 20 november van 11u tot 17u

Inschrijven is enkel mogelijk na telefonisch intake. 
Hoe aanmelden? Bel naar 0473 351 345

Wat neem je zelf mee?
Een sarong of pareo, Indien je dit niet hebt, geef me een seintje en dan kan ik je wel eentje lenen :-).

Opmerking: alle ervaringen en kennis die worden vergaard in deze opleiding zijn bedoeld voor je persoonlijk gebruik en ontwikkeling. 

Anne & Han

En ... eens je de stap naar Tantra hebt gezet, is er geen weg terug!!!


Enkele reacties van deelnemers:

Beste Anne,
We willen graag nogmaals bedanken voor de fantastische ervaring! Het warme welkom deed ons direct op ons gemak voelen. Wij konden onszelf zijn zonder enige vorm van oordeel. Mijn vrouw staat al iets verder op het vlak van yoga en meditatie en dat maakte mij onzeker. Maar dat werd direct ontkracht tijdens de sessie. Je komt terecht in een heel aangename ruimte. De tantrische massage aan elkaar geven onder begeleiding was een enorme fijne ervaring en opent een nieuwe deur in ons leven. Wij willen hier zeker verder in evolueren. Alles kon en niets moest. Je geeft zelf je grenzen aan en dat doet je enorm ontspannen! Wij kunnen het iedereen aanraden die een extra dimensie wil geven in zijn relatie of leven.
Tantrische groeten Kevin


Hoi Anne, eigenlijk zou je moeten vragen om een recensie te schrijven 2 weken later 🙂 🙂🙂
Wauw!
❤️
Er is zo'n connectie tussen ons. Wij hebben thuis al verschillende sessies gedaan en genieten meer en meer.
We worden meer bedreven in het geven EN het nemen.
Maar niet alleen dat, wij beginnen soms spontaan elkaar te strelen waaruit een enorm warm gevoel ontstaat. Niet zoals vroeger, dit gaat dieper.
Niet alleen onze aanrakingen zijn intens maar onze gesprekken ook.
Er is zo'n diepe connectie ontstaan tijdens het vrijen, dit hebben wij nooit eerder ervaren.
Wij hebben ook momenten dat we spontaan elkaars hart raken en op zoek gaan naar onze ademhaling, dit geeft zoveel rust, warmte en steun... ik had een droevig moment bij vrienden en Kevin zag dit onmiddellijk, hij kwam achter mij staan met zijn hand op mijn hart via de rug, wij zochten elkaars adem en ik was getroost en niemand dat dit merkte.
Wat wij nu als koppel ervaren momenteel is zo mooi, zo intens... ik wens dit iedereen toe.
Bedankt dat jullie dit ons geleerd hebben, wat een verrijking in ons leven!
Inge

PS: kom je van ver en wil je graag overnachten? Dat kan ter plekke. Ik heb een kleine kamer beschikbaar met een bed van 120 cm. Inclusief ontbijt betaal je €45/nacht voor 1 persoon, €80 voor 2 personen. In de buurt vind je ook leuke Bed & Breakfasts zoals De Horzel en Hof ter Kouter.